8. studentski kongres neuroznanosti NeuRi u Psihijatrijskoj bolnici Rab

21.4.2018

Danas se, već sedmu godinu zaredom, u Psihijatrijskoj bolnici Rab održao 8. međunarodni studentski kongres neuroznanosti - NeuRi.  Organizator kongresa je Fakultetski odbor svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci (FOSS MedRi), a suorganizatori Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Psihijatrijska bolnica Rab.
NeuRi je tijekom godina pokazao svoju visoku kvalitetu i etablirao se na kalendaru kongresnih događaja studenata zaljubljenika u neuroznanost. Pod motom „Edukacija & Iskustvo" ovaj trodnevni kongres pruža sudionicima priliku za znanstveno i stručno usavršavanje, prezentaciju rezultata vlastitih istraživanja, ostvarenje kontakata s kolegama sličnih znanstvenih afiniteta, ali i upoznavanje kolega s već bogatim iskustvom. Ove godine na programu je 35 studentskih predavanja, 4 plenarna predavanja naših uglednih stručnjaka iz kliničkih i temeljnih medicinskih znanosti, te dvije radionice.
Svake godine jedan dan kongresnog programa održava se u Psihijatrijskoj bolnici Rab. Tako svake godine ovim kongresom Psihijatrijsku bolnicu Rab, pa tako i naš grad i otok, posjeti između 100 i 200 studenata medicine iz Hrvatske i inozemstva. Ovo je vrijedno događanje za sudionike i domaćine, ali i dobra promocija našega otoka. S obzirom na vrijeme, ove godine bi, nakon radnog dijela programa, studenti mogli i otvoriti sezonu kupanja. 
 
 
GALERIJA


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se