NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Apoteka na Rabskoj fjeri 2019

10.7.2019

U suradnji s lokalnom zajednicom Udruga za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama pri Psihijatrijskoj bolnici Rab - FERA, sudjeluje svake godine u poznatom srednjevjekovnom festivalu 'Rabska Fjera' kao srednjevjekovna apoteka.

 

Srednjovjekovnom ugođaju koji je prevladao ulicama staroga grada Raba, stopio se s izvornom romaničkom i gotičkom arhitekturom i vratio nas u neka davno minula vremena, uz mnoge radionice i sudionike čija je intencija bila oživjeti srednjovjekovni način života i tradicijske vrijednosti, pridonijela je i srednjovjekovna apoteka Udruga za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama pri Psihijatrijskoj bolnici Rab koja redovito sudjeluje u Rabskoj fjeri.

 

Svojim proizvodima od lavande (ulje lavande, jastučići punjeni lavandom, buketi sušene lavande,...) koja potječe s polja zasađenog u bolničkom krugu te drvenarijom (škrinjice, kutijice,...) koja je produkt terapijskih aktivnosti Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju naše Bolnice, Udruga se predstavilja mnogobrojnim gostima Rabske fjere, manifestacije koja se na dane sv. Jakova, sv. Ane i sv. Kristofora, 25., 26. i 27. srpnja, održava na ulicama, u dvorištima i prizemljima kuća staroga grada Raba koja na nekoliko dana postaju poprištem srednjovjekovne pozornice.

 

Galerija fotografija>>


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se