Jučer održana promocija djela Veljka Đorđevića, psihijatra među umjetnicima, umjetnika među psihijatrima

30.8.2016

Duhovito, emotivno i nadasve zanimljivo predstavljanje djela poznatog psihijatra, u duši vječnog umjetnika, šarmantnog profesora Veljka Đorđevića.
 
U četvrtak, 1. rujna, u lounge baru Conte Nero (u Kneževom dvoru), predstavljana su djela poznatog psihijatra Veljka Đorđevića u organizaciji Psihijatrijske bolnice Rab, Zagrebačkog instituta za kulturu zdravlja (ZIKZ) i Grada Raba.
 
Promotori ovog događaja bili su dr. sc. Jadranka Pavić, defektolog i VMS, pročelnica Katedre za zdravstvenu njegu pri
Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu i novinarka, doc. dr. sc. Marijana Braš, dr.med., psihijatar, predstojnica Klinike za psihološku medicinu i voditeljica odjela za palijativnu medicinu Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine (CEPAMET) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, akademski slikar Mirko Zubak, novinar Glasa Koncila Vlado Čutura i drugi gosti, te doc. dr. sc. Vesna Šendula Jengić, dr. med., psihijatrica, ravnateljica Psihijatrijske bolnice Rab i docentica na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. 
 
Ulomke iz djela čitala je profesorica Slavica Šišara, a za glazbeni ugođaj pobrinuo će se gitarist Dario Plevnik.
 
  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se