Stručni posjet učenika Medicinske škole u Rijeci

5.6.2018

Prvoga dana mjeseca lipnja našoj su bolnici u stručni posjet došli učenici 2. razreda Medicinske škole u Rijeci u pratnji razrednika Željka Kukića, mag. med. techn.
Ravnateljica bolnice, izv. prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić pozdravila je goste ukratko predstavivši bolnicu, nakon čega je učenicima održano nekoliko predavanja. Glavna sestra bolnice Estera Paparić, mag. med. techn. učenicima je predstavila organizaciju i rad sestrinskog dijela poslova i odgovornosti u bolnici, glavni tehničar Forenzičkog odjela Tomislav Matošić, bacc. med. techn. opisao je rad medicinske sestre/tehničara na forenzičkom odjelu, dok je radna terapeutkinja Marija Bortiek, bacc. occup. ther. pokazala kakve se sve aktivnosti i terapijski programi nude u našoj bolnici u okviru integrativne rehabilitacije.
Nakon predavanja učenici su imali priliku, po prvi puta u svojem školovanju, i sami dijelom doživjeti život i rad u psihijatrijskoj bolnici.
 
Raduje nas entuzijazam i interes mladih ljudi da se posvete ovoj humanoj profesiji. Svima želimo uspješno školovanje te zadovoljstvo i napredak u radu. 
 
galerija


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se