NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Uskršnja izložba u crkvi sv. Nikole

12.4.2019

Jučer je u prostoru crkvice sv. Nikole u starome gradu Rabu, u organizaciji Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama - Ferra, otvorena tradicionalna Uskršnja izložba radova nastalih u okviru programa integrativne rehabilitacije Psihijatrijske bolnice Rab. 
Izložbu je otvorila ravnateljica bolnice, izv. prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić, zahvalivši se svima koji su omogućili da se i ove godine izložba održi. Prof. Šendula Jengić je istaknula vrijednost aktivnosti i procesa u kojima se čovjek kreativno izražava te prisjetivši se i samih početaka kreativnih radionica u Psihijatrijskoj bolnici Rab.
Svečanom ozračju doprinjele su i izvedbe nekoliko pjesama duhovnog karaktera uz pratnju gitare, te čitanje ulomka iz knjige "365 malih priča za dušu" autora Brune Ferrera, također u organizaciji udruge Ferra i odjela za integrativnu rehabilitaciju Psihijatrijske bolnice Rab.

Maštovite uskrsne dekoracije možete doći pogledati i kupiti po simboličnim cijenama svakoga dana osim nedjelje između 9 i 13 sati, a sav novac od prodaje koristi se za nabavu materijala za daljnji rad kreativnih radionica.


Izložba se zatvara 16. travnja u 13 sati.

galerija


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se