Ususret ljetu - vrtna zabava u Psihijatrijskoj bolnici Rab

17.6.2019

Uobičajenu jutarnju tišinu u našem bolničkom krugu, isprekidanu tek cvrkutom ptica, prošle su srijede preplavili zvuci pjesme i glazbe. Naime, u režiji novoosnovanog bolničkog benda, znakovitog naziva „Stigmakillersi", a koji okuplja pacijente, ali i osoblje Psihijatrijske bolnice Rab, održala se prigodna vrtna zabava. Okupljeni su imali prilike čuti različite hrvatske i strane uspješnice sporijeg i bržeg ritma kao što su „Zar je voljeti grijeh", „Country roads" i mnoge druge.
Svoj doprinos dobrom raspoloženju dali su i članovi terapijske grupe „Upravljanje domaćinstvom" koji su pod vodstvom terapeuta pripremili osvježenje, a pojedinci nadareni u likovnom izražavanju svoje su dojmove tog živopisnog događanja prenosili na platno.
Toga je dana terapijski vrt „Anima", kojeg inače krase boje i mirisi Mediterana, postao oaza pozitivne energije i zajedništva, a pjesma nošena vjetrom razveselila je dušu svakog pojedinca.
 
 
 
galerija


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se