NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Zbor radnika Psihijatrijske bolnice Rab

2.9.2019

Dana 30. kolovoza u Psihijatrijskoj bolnici Rab održan je skup zaposlenika.

Prisutne je pozdravio predsjednik Radničkog vijeća g. Nikola Babić, dipl.psiholog-prof.  te obavijestio o rezultatima izbora za novo Radničko vijeće Psihijatrijske bolnice Rab. 

Ravnateljica Ustanove, dr . sc. Vesna Šendula Jengić  je predstavila kratak prikaz poslovanja PB Rab u prvoj polovici 2019. godine te je otvorena diskusija.
S obzirom da se  dana 1.rujna obilježava 64.rođendan Bolnice djelatnicima je prikazana pretpremijera novog kratkog dokumentarnog filma o povijesti Bolnice.

Bilo je lijepo prisjetiti se ranijih desetljeća rada i djelatnika koji svoj radni profesionalni i životni vijek utkali u ovu Ustanovu. Bilo je vrlo emotivno slušati i gledati povijest ustanove , mjesta, gdje se neprekidno svakog dana  odvijaju mnoge životne priče, mjesta  bremenita uspomenama, tugama ali i nadanjima i radostima.
 
Dug je put pređen od 1. rujna 1955. kada je formalno Bolnica započela s radom do danas .
Svi koji su ovdje u potrazi za zdravljem i oni koji svakodnevno dolaze na posao povezani su nevidljivim sponama, empatije,humanosti i profesionalnosti .
Osim što je Bolnica mjesto liječenja i pružanja pomoći oboljelima, ona je i mjesto na kojem se njeguje i potiče usvajanje novih znanja. 
Kroz proteklih 64 godina, unatoč znatnim financijskim i drugim zaprekama, Bolnica se kontinuirano razvijala, napredovala, te je danas suvremena, uređena zdravstvena ustanova smještena u brižno njegovanom i lijepo uređenom bolničkom parku.

Postignuti rezultati vidljivi su i prepoznati od šire društvene zajednice i brojnih uglednih gostiju iz zemlje i inozemstva sa kojima suradjujemo . 

Za kraj je prikazan i spot pjesme sa "Rapske fjere" kojeg je komponirao i izveo bolnički bend "Stigmakillers". 
 
   
 


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se