Početak rada Ambulante dječje i adolescentne psihijatrije

11.7.2023

S obzirom na sve učestalije teškoće i poremećaje u dječjoj i adolescentnoj dobi, Županijska specijalna bolnica Insula fokus svojega rada  usmjerava i  na prevenciju i liječenje ovih osjetljivih skupina.  S ciljem pravovremene detekcije, dijagnostike i liječenja širokog spektra teškoća i poremećaja poput govornih smetnji, razvojnih teškoća, poremećaja ponašanja, zlouporabe štetnih stvari, poremećaja prehrane, depresije itd., Bolnica zapošljava logopeda, socijalnog pedagoga, radnog terapeuta, fizioterapeuta, nutricionistu i kliničkog psihologa.

Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti da će se našem interdisciplinarnom i multiprofesionalnom timu uskoro pridružiti i subspecijalist dječje i adolescentne psihijatrije. Velik je to iskorak u pravovremenoj detekciji, dijagnostici i liječenju sadašnjih i budućih generacija, ali i u radu s obiteljima u kojima djeca često, zbog  disfunkcionalnosti i izloženosti vanjskim stresorima (ekonomskim, socijalnim,  bolesti u obitelji  itd.), dodatno pate ili su  izložena  nasilju ili zanemarivanju.

Ambulanta dječje i adolescentne psihijatrije s radom će početi 18. srpnja 2023. g. u Poliklinici Insula te je već sada moguće naručiti se za prve termine 18. i 25. srpnja. Za sve konzultacije LOM  potrebna je uputnica A5, a za pregled i liječenje uobičajene uputnice HZZO-a. Povezano uz dodatne informacije ili naručivanje možete nas kontaktirati na: 091/218-3663.



  



Psychiatric hospital Rab uses cookies to provide a better user experience. To continue using the website, click on "I agree", agree with the use of cookies. Terms of Use | Postavke kolačića I agree