NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

16.8.2023. Poziv na predavanje izv. prof. dr. sc. Predraga Palea

13.8.2023

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predavanje izv. prof. dr. sc. Predraga Palea pod intrigantnim naslovom "Tehnologija i čovjek – tko je sluga, a tko gospodar?"

Predavanje će se održati u srijedu, 16. kolovoza, u 11:00 sati u Konferencijskoj dvorani zgrade Astra u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula.
 
Uz djelatnike Bolnice, predavanju mogu prisustvovati i zainteresirani građani uz prethodnu najavu putem e-maila: knjiznica@sb-insula.hr
 
Predrag Pale izvanredni je profesor na zagrebačkom FER-u. Bavi se primjenom informacijskih tehnologija u obrazovanju, korisničkim sučeljima te sigurnosti informacijskih sustava. Uz posvećenost znanstvenom radu, svojim inspirativnim izlaganjima „izvan okvira" popularizira znanost te motivira kolege i buduće generacije stručnjaka i znanstvenika.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam