NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

29.-30.08. održan tečaj I. kategorije Kognitivni poremećaji i rehabilitacija

30.8.2014

Psihijatrijskoj bolnici Rab je 29. i 30. kolovoza održan Tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. Kategorije s temom Kognitivni poremećaji i rehabilitacija. Poslijediplomski tečaj se održava u organizaciji Medicinskog fakulteta u Osijeku pri Katedri za neurologiju i neuropatologiju, Psihijatrijske bolnice Rab kao nastavne baze Katedre za neurologiju Medicinskog fakulteta u Osijeku i Hrvatske udruge za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju (HUNRN).

Tečaj je namijenjen  specijalistima i specijalizantima neurologije, psihijatrije  i drugih srodnih struka, osobito liječnicima primarne zdravstvene zaštite, hitne medicinske pomoći i obiteljske medicine, kao i svima onima koji se u svom svakodnevnom radu susreću s navedenom problematikom.


   Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam