NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

9. 8. 2023. Poziv na predstavu A odakle ste Vi, gospođo?

7.8.2023


Županijska specijalna bolnica Insula 1. rujna obilježava 68 godina postojanja i rada! Ususret ovoj važnoj obljetnici tijekom kolovoza pripremamo program bogat edukativnim, kulturno-umjetničkim i sportsko-rekreativnim aktivnostima kroz koje ćemo nastojati promovirati zdrave životne stilove, dodatno obogatiti redovite programe liječenja naših pacijenata, kroz niz stručnih predavanja prikazati zanimljive i edukativne sadržaje djelatnicima i zainteresiranim stručnjacima te javnosti pružiti uvid u dio naših redovitih aktivnosti i terapijskih programa.
Kako bi svojim djelatnicima omogućila odmak od svakodnevice i opuštanje uz dobar humor, Bolnica će u okviru ovog programa 9. kolovoza ugostiti sjajnu predstavu "A odakle ste Vi, gospođo?", autorica Ksenije Prohaske i Ane Tonković Dolenčić. Predstava će se održati u Konferencijskoj dvorani zgrade Astra (upravna zgrada) s početkom u 14:00 sati. Radost ususret 68. rođendanu Bolnice želja je podijeliti i sa stanovnicima otoka pa će ustanova građanima darovati 40 besplatnih ulaznica za navedenu predstavu. Zainteresirane molimo da se do utorka, 8. kolovoza prijave na knjiznica@sb-insula.hr kako bi rezervirali svoju gratis ulaznicu.
O PREDSTAVI "A ODAKLE STE VI, GOSPOĐO?"
Autor: Ksenija Prohaska i Ana Tonković Dolenčić Redatelj: Krešimir Dolenčić Izvođači: Ksenija Prohaska i Marjan Nejašmić Banić
Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvorit će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava. Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam