NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Apoteka PB Rab na Rabskoj fjeri

26.7.2015

Srednjovjekovnom ugođaju koji je prevladao ulicama staroga grada Raba, stopio se s izvornom romaničkom i gotičkom arhitekturom i vratio nas u neka davno minula vremena, uz mnoge radionice i sudionike čija je intencija bila oživjeti srednjovjekovni način života i tradicijske vrijednosti, pridonijela je i srednjovjekovna apoteka Udruga za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama pri Psihijatrijskoj bolnici Rab koja  redovito sudjeluje u Rabskoj fjeri. Svojim proizvodima od lavande (ulje lavande, jastučići punjeni lavandom, buketi sušene lavande,...) koja potječe s polja zasađenog u bolničkom krugu te drvenarijom (škrinjice, kutijice,...) koja je produkt terapijskih aktivnosti Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju naše Bolnice, Udruga se predstavila mnogobrojnim gostima Rabske fjere. 
Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja je inače i pokroviteljica ovogodišnje "Rabske fjere" posjetila je našu srednjovjekovnu apoteku.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam