NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Berba lavande

28.6.2011

Pod nazivom "Umjetnost  dobrobiti" u našoj Bolnici provedena je berba lavande u terapijske svrhe. I ovogodišnji "Lavanda party" započeo je u ranim jutarnjim satima, prije nastupa dnevne vrućine. Na bolničkom polju lavande okupilo se šaroliko i veselo društvo. berbi lavande i vezivanju mirisnih stabljika u snopove zdušno su se posvetili osobe koje se nalaze na liječenju u bolnici, radni terapeuti, liječnici, medicinske sestre, tehničari i mnogi drugi djelatnici bolnice te članovi rapske udruge likovnih umjetnika „ULIKS“. Berbi se i ove godine pridružilo nekoliko turista koji su, prema njihovim riječima, imali sreću da su se u pravom trenutku našli na Rabu, a pristigli su iz Slovenije, Slovačke, Kanade i daleke Australije.
U prekrasnom  ljubičasto–zelenom, miomirisnom okruženju, radilo se sa zadovoljstvom i u potpunom skladu. Za vrijeme berbe lavande, članovi udruge "ULIKS" svoje dojmove  ljubičastih polja okupanih suncem i entuzijazam vrijednih berača prenosili su kistom i bojom na platna.
Berba se završila zajedničkom marendom, a svi gosti su iz Bolnice otišli s buketom svježe ubrane lavande koju su dobili na poklon.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam