NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Berba Lavande - UMJETNOST DOBROBITI

1.7.2010

Pod nazivom "Umjetnost  dobrobiti"u našoj Bolnici provedena je berba lavande u terapijske svrhe. U ranim jutarnjim satima, prije nastupa dnevne vrućine, na polju lavande okupilo se šaroliko društvo. Osobe koje se nalaze na liječenju u bolnici, radni terapeuti, liječnici, medicinske sestre, tehničari i mnogi drugi djelatnici bolnice, članovi rapske udruge likovnih umjetnika „ULIKS“,  i nekoliko znatiželjnih turista zdušno su se posvetili berbi lavande i vezivanju mirisnih stabljika u snopove. U prekrasnom  ljubičasto–zelenom, miomirisnom okruženju, radilo se sa zadovoljstvom i u potpunom skladu.
Za vrijeme berbe lavande, članovi udruge "ULIKS" svoje dojmove  ljubičastih polja okupanih suncem i entuzijazam vrijednih berača prenosili su kistom i bojom na platna.
Berba se završila zajedničkom marendom, a svi gosti su iz Bolnice otišli s buketom svježe ubrane lavande koju su dobili na poklon.
  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam