NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Berba lavande pod nazivom "Umjetnost dobrobiti"

4.7.2014

Pod nazivom "Umjetnost dobrobiti" u našoj Bolnici provedena je, sada već tradicionalna berba lavande u terapijske svrhe.
Na zajedničkom poslu branja i pripremanja za sušenje ljubičastih miomirisnih biljaka udružile su se osobe koje se nalaze na liječenju u bolnici, zaposlenici bolnice, članovi rapske udruge likovnih umjetnika „ULIKS".
Članovi udruge ULIKS svake godine, za vrijeme berbe lavande svoje dojmove predivnih ljubičastih polja uokvirenih zelenilom prenose kistom i bojom na platna. Slike koje nastanu inspirirane doživljajem berbe, ULIKS-ovci nam poklanjaju, te one oplemenjuju bolničke prostore.
Berba je završena zajedničkom marendom i ugodnim druženjem. Svi gosti koji su sudjelovali u berbi, na dar su buket svježe ubrane lavande.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam