NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Blagdani u Psihijatrijskoj bolnici Rab

23.12.2011

 

Mjesec prosinac obiluje raznovrsnim blagdanskim događanjima u našoj Bolnici. Kako bi osobama na liječenju blagdani provedeni  daleko od kuće i njihovih najmilijih, protekli što ugodnije, osmišljen je čitav niz  zabavnih aktivnosti.
Na Odsjeku za integrativnu rehabilitaciju postavljena je izložba raznovrsnih božićnih ukrasa koje su napravili bolesnici na radionicama radno okupacione terapije.
Za ljubitelje sporta organizirani su stolnoteniski, malonogometni, boćarski i šahovski turnir, s nagradama  za pobjednike.
Božićna tombola igra se na svim odjelima bolnice. Zajedničko kićenje božićnog drvca tradicionalni je običaj u našoj ustanovi koji pridonosi blagdanskom ugođaju, kao i povorka Djeda Mraza u kojoj bolesnici obilaze odjele i subolesnicima donose poklone koje su sami izradili.  
Na domjenku priređenom za sve osobe na liječenju u PB Rab, posluženi su ukusni kolačići koje su ispekli  bolesnici u okviru radionice izrade božićnih slastica pod nazivom "Klinčići, cimet, orah..."          
Na Odsjeku za integrativnu rehabilitaciju održava se natjecanje u karaokama, literarne radionice, a u okviru novogodišnje filmoteke prikazuju se filmovi blagdanske tematike.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam