NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Blagdanska izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa

26.11.2010

Izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa otvorena je na Odsjeku za radno-okupacionu  terapiju. Izloženi su raznovrsni radovi nastali u okviru radionica radno-okupacione terapije. Radove su s puno mašte i strpljenja izradile osobe koje se nalaze na liječenju u našoj bolnici, pod vodstvom i uz pomoć radnih terapeuta.
Izloženi su božićni vijenci, blagdanski aranžmani, ukrasne svijeće,šareni ukrasi za božićno drvce, nesvakidašnje čestitke, ukrasne kutije, jastučići i drugi predmeti od lavande, slike, ukrasne kutije, nakit i još mnogo drugih blagdanskih ukrasa. Partnerski rad s pacijentima pokazao se vrlo uspješnim i kvalitetnim. Svake godine radovi koji nastaju u okviru radne terapije sve su zanimljiviji, kreativniji i posebniji.

 
 
 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam