NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Blagdansko ozračje u Bolnici

24.12.2010

 

Učenici matične osnovne škole „Ivana Rabljanina“ i njihove učiteljice posjetili su Bolnicu i za osobe koje se ovdje nalaze na liječenju izveli blagdansku priredbu. Pjesmama, recitacijama i plesom razveselili su bolesnike  i uljepšali im blagdanske dane.
Mjesec prosinac, već tradicionalno,  prepun je raznih blagdanskih događanja u našoj Bolnici.      Između ostalog, održano je natjecanje u karaokama, na svim odjelima igrala se tombola s nagradama za najsretnije, održana su razna sportska natjecanja.                                                                                     
 Bolesnici su, u okviru radionice „Toplina doma“,  sami ispekli raznovrsne kolače koji su posluženi na blagdanskom domjenku.
Vesela povorka Djeda Mraza obišla je sve odjele dijeleći poklone izrađene na radionicama radno okupacione terapije.
Mnogo zabavnih i veselih aktivnosti osmišljeno je kako bi osobama koje se ovdje liječe i ne mogu blagdane provesti u obiteljskom okruženju,  blagdani provedeni  daleko od kuće i njihovih najmilijih, protekli što ugodnije.

  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam