NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Blagdansko ozračje u ŽSB Insula

29.12.2022

Božićni blagdani su vrijeme zajedništva, mira, obiteljskog okupljanja i veselja. U Županijskoj specijalnoj bolnici Insula protekloga tjedna mnogi djelatnici i volonteri potrudili su se učiniti ovo blagdansko vrijeme u bolnici  ljepšim i veselijim. Božićne dekoracije prostora, mirisi čaja i cimeta, okusi kolača koje su sa srcem pripremali terapeuti zajedno s osobama na liječenju, uz svima poznate melodije božićnih pjesama, donijeli su osmijehe i ispunili srca veseljem.

Uz njih su i ove godine, već tradicionalno prigodom božićnih blagdana vjernici Župe sv. Stjepana iz Barbata, predvođeni Caritasom svoje župe, donirali kolače bolnici, na čemu im se posebno i od srca zahvaljujemo. Božićnu atmosferu su pjesmom uljepšali  i  naši koledari, nekolicina djelatnika koji  su pjevajući božićne pjesme uz gitaru posjetili gotovo sve odjele i službe i na svakom su koraku potaknuli pjesmu, ples, veselje i zajedništvo.
Ovih je dana cijela bolnica odisala duhom blagdana! Zahvaljujemo od srca svima koji su sudjelovali, jedni smo druge obogatili i pomogli širiti božićnu radost u srcima svih okupljenih!
Dio atmosfere donosimo vam u galeriji slika.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam