NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

BOŽIĆNA IZLOŽBA

29.11.2013

Izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa otvorena je u izložbenom prostoru Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju. Izloženi su radovi božićne tematike nastali u okviru radionica radno-okupacione terapije. Radove su izradile osobe koje se nalaze na liječenju u našoj Bolnici, čiju kreativnost vješto pobuđuju i usmjeravaju naši radni terapeuti.

 Izloženi su adventski vijenci i aranžmani, drvene ukrasne kutije, jastučići punjeni sušenim mirisnim otočnim biljem  i drugo. 
Na otvorenju izložbe ravnateljica PB Rab doc.dr.sc. Vesna Šendula-Jengić, izrazila je zadovoljstvo što će u neke od domova zaposlenika Bolnice i na Odjele Bolnice doći djela ruku naših bolesnika, koja su iz godine u godinu sve kreativnija.

Fotoalbum>>>>>

 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam