NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Božićna izložba u Psihijatrijskoj bolnici Rab

26.11.2020

Danas se u prostorijama za integrativnu rehabilitaciju otvara već tradicionalna izložba božićnih i novogodišnjih ukrasa. Sve radove izradile su, uz pomoć radnih terapeuta, osobe koje se trenutno nalaze na liječenju u Psihijatrijskoj bolnici Rab.  
Ove je godine, usprkos izvanrednim uvjetima u kojima se trenutno nalazimo, posebno do izražaja došla njihova kreativnost, upornost i radišnost. O tome svjedoče sjajni radovi koje možete vidjeti u foto galeriji.  
Za razliku od proteklih godina, zbog trenutnih epidemioloških okolnosti, otvorenje će se ove godine odviti u virtualnom svijetu, a radovi se mogu naručiti danas između 13 i 15 sati telefonskim putem na broj 750 694. 
Vjerujemo da će izrađeni božićni vijenci, blagdanski aranžmani, čestitke i brojni drugi blagdanski ukrasi mnogima uljepšati Božić u ovoj godini punoj izazova za sve nas. 

Katalog proizvoda pronaći ćete OVDJE.
 
 
galerija


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam