NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Božićna priredba učenika rapskih osnovnih škola

18.12.2013

Učenici matične i područnih rapskih osnovnih škola, pod vodstvom učiteljica,  za osobe koje se u našoj Bolnici nalaze na liječenju, osmislili su, marljivo uvježbavali  i u Kongresnoj dvorani Bolnice izveli Božićnu  priredbu. 
Dolaskom djece dvorana se ispunila veseljem i pozitivnom energijom. Raznolikom programom sastavljenim od pjesme, plesa, igrokaza i recitacija, učenici su obradovali bolesnike i uljepšali im dan.
Goste je pozdravila glavna sestra Bolnice vms Štefica Deželjin, zahvalivši se  na pažnji koju poklanjaju našim bolesnicima već niz godina. 
Učenici su za bolesnike izradili i maštovite božićne čestitke. Kao znak pažnje, svaki učenik je na poklon dobio ukras za božićno drvce koji su u okviru radionica radno okupacione  terapije izradili pacijenti.                                                     Zahvaljujemo učenicima  i učiteljicama  što su  svojim dolaskom pokazali našim pacijentima da nisu zaboravljeni i pomogli im dočarati blagdanski ugođaj, iako su daleko od kuće i svojih najmilijih.


Fotoalbum>>>>>  


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam