Čestitke na 3. mjestu državnog natjecanja u pružanju prve pomoći

14.5.2019

Čestitamo našem djelatniku dr. Zvonimiru Španjolu Pandelo i  timu Mladih Gradskog društva crvenog križa Rab, na uspjehu ostvarenom na 23. državnom natjecanju mladih Hrvatskog crvenog križa koji se održao 11. svibnja 2019. u Našicama. Rapski tim koji vodi dr. Španjol Pandelo, je u kategoriji mladih (srednja škola) i u konkurenciji od 10 timova osvojio izvrsno 3. mjesto, odmah iza Zagreba i Osijeka, ostavivši za sobom timove iz drugih velikih centara naše zemlje kao što su Rijeka, Split, Dubrovnik i drugi.
Zavidno znanje iz pružanja prve pomoći pokazale su  učenice gimnazije "Markantun de Dominis" Lora Dumenčić, Lana Vidas, Lorena Pende, Marta Puljar Matić, Lana Šanić i vođa ekipe Emma Jureša. Timu su se pridružile i dvije članice iz podmlatka (osnovna škola) Veronika Karlić u službi fotografa i Iva Matušan kao logistička potpora.
 
 
 
galerija


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam