Čestitke na 3. mjestu državnog natjecanja u pružanju prve pomoći

14.5.2019

Čestitamo našem djelatniku dr. Zvonimiru Španjolu Pandelo i  timu Mladih Gradskog društva crvenog križa Rab, na uspjehu ostvarenom na 23. državnom natjecanju mladih Hrvatskog crvenog križa koji se održao 11. svibnja 2019. u Našicama. Rapski tim koji vodi dr. Španjol Pandelo, je u kategoriji mladih (srednja škola) i u konkurenciji od 10 timova osvojio izvrsno 3. mjesto, odmah iza Zagreba i Osijeka, ostavivši za sobom timove iz drugih velikih centara naše zemlje kao što su Rijeka, Split, Dubrovnik i drugi.
Zavidno znanje iz pružanja prve pomoći pokazale su  učenice gimnazije "Markantun de Dominis" Lora Dumenčić, Lana Vidas, Lorena Pende, Marta Puljar Matić, Lana Šanić i vođa ekipe Emma Jureša. Timu su se pridružile i dvije članice iz podmlatka (osnovna škola) Veronika Karlić u službi fotografa i Iva Matušan kao logistička potpora.
 
 
 
galerija


  Psihijatrijska bolnica Rab koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se