NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

CRVENI NOSOVI priredili su pravu feštu za pacijente i djelatnike Županijske specijalne bolnice Insula

1.12.2022

Iako su radi neprilika s trajektom ponešto kasnili, gledatelji su marljivo iščekivali početak ovog neobičnog koncerta. Velika sala bolnice je bila puna, iščekivanje…a onda je nastupio crvenonosni glazbeni sastav „Ni neki bend"… kakav bend! Niti par minuta nakon početka nastupa svi su veselo pljeskali i pjevali uz evergreen hitove, te ih nisu puštali da stanu niti nakon više od sat vremena koncerta. Jedan bis, pa drugi, pa treći…
 
 
Svojim homorom CRVENI NOSOVI bude nadu i donose osmijeh onima kojima je to najpotrebnije, a koncertom donose rasplesane note do svih srca. Svi njihovi programi provode se pod umjetničkom palicom međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International, a klaunovidoktori koji ih izvode za njih su educirani i neprestano se usavršavaju za rad s najosjetljivijim skupinama u društvu.
 
 
 
Ovakva događanja uistinu čine srca punima i tjeraju osmijeh na lice, što je posebno bitno za naše pacijente kojima ovakva događanju znače uistinu puno, kao i za djelatnike koji na ovaj način vedrije i uz manje stresa provode svoje svakodnevne obveze.
 
 
 
Srdačno se zahvaljujemo CRVENIM NOSOVIMA, odnosno njihovom crvenonosnom glazbenom sastavu „Ni neki bend" što su nas posjetili i svima uljepšali ovaj poseban dan, u nadi da ćemo se vrlo brzo ponovno sresti.
 


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam