NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Dan dijetetičara i nutricionista

18.3.2024

Raznim aktivnostima namijenjenima našim pacijentima, djelatnicima i građanstvu 13. ožujka u ŽSB Insula obilježili smo Dan dijetetičara i nutricionista. Kroz radionice pripreme zdravog snacka-a kod pacijenata se nastojala podignuti svijest o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane, a potom su u njihovoj degustaciji mogli uživati svi zainteresirani. Uz diskusiju o prehrambenim navikama, druga skupina pacijenata paralelno je izrađivala plakat s piramidom zdrave prehrane. Budući da je uz zdravu prehranu neizostavna i tjelesna aktivnost, u jutarnjim satima održana je demonstracija vježbi na spravama novouređenog Street parka Gymnasium. Uz aktivno sudjelovanje u aktivnostima radioničkog tipa, svi pacijenti mogli su birati između dva ponuđena zdrava menija koja je i ovaj put pripremila odlična bolnička kuhinja.
Uz dobar odaziv održano je i mjerenje sastava tijela uz preporuke i brošure nutricioniste te predavanje o ulozi prehrane u prevenciji i liječenju onkoloških bolesti.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam