NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Europski zbor i orkestar studenata medicine 2012.

6.8.2012

Prigodom cjelodnevnog gostovanja na Rabu, sudionici manifestacije „Europskog zbora i orkestra studenata medicine (EMSOC 2012)“ posjetili su 3. kolovoza i Psihijatrijsku bolnicu Rab. Tom prilikom sedamdesetak studenata medicine iz šesnaest različitih zemalja razgledalo je Bolnicu te poslušalo predavanje prof. Jelene Hodak o utjecaju i ispreplitanju arhitekture s liječenjem bolesnika. Dobrodošlicu sudionicma zaželjela je ravnateljica Bolnice, doc. dr. Vesna Šendula-Jengić, na čemu se, ispred Organizacijskog odbora zahvalio student medicine, Sven Pal.

U glazbenom dijelu programa sjajnom izvedbom duo gitare počastile su nas djelatnice Bolnice, doktorice Bernarda i Barbara Ravnić, a druženje je zaključeno pomalo neobičnim, internacionalnim puhačkim kvartetom. Sudionici EMSOC 2012 nastupili su i u Ljetnom kinu Rab pod ravnanjem maestra Mladena Tarbuka, izvedbom djela L. Sorkočevića, W. A. Mozarta, F. Mendelssohna i G. F. Händela.

„Europski zbor i orkestar studenata medicine“ međunarodni je kulturni projekt koji okuplja studente medicine i mlade liječnike sa širim glazbenim obrazovanjem. Jednom godišnje okupljaju se u različitim europskim gradovima, a ove godine domaćin su studenti riječkog Medicinskog fakulteta.Pogledajte više u fotoalbumu>>>>  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam