NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Franjevačke pučke misije u Psihijatrijskoj bolnici Rab

10.3.2016

Svetu misu za djelatnike i osobe na liječenju predvodio je koordinator Franjevačkih pučkih misija fra Ivan Matić
 
Tijekom sedmodnevnog posjeta otoku Rabu, Franjevačke pučke misije jučer su pohodile i Psihijatrijsku bolnicu Rab. Svetu misu za djelatnike i osobe na liječenju predvodio je koordinator Franjevačkih pučkih misija i voditelj duhovnih obnova u kući susreta „Tabor" u Samoboru, fra Ivan Matić, a prije same mise sve prisutne je pozdravio kamporski župnik, fra Ivan Gavran.

Nakon mise, u ugodnom druženju, franjevci su se upoznali s radom bolnice i molitvenom zajednicom djelatnika Psihijatrijske bolnice Rab, a fra Ivan Matić je na zanimljiv i vedar način svjedočio o svojem životnom i svećeničkom putu.

Zahvalni smo braći franjevcima koji su, u ovom lijepom susretu, svojim riječima i djelima poklonili prisutnima radosna svjedočanstva, optimizam i nadu  koja je svakome čovjeku neizostavno potrebna za tjelesno i mentalno zdravlje i dobrobit.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam