NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Gostovanje Udruge The Family – Za bolji svijet

11.1.2010

Stiglo je ono vrijeme kad gasimo šarene lampice s božićnih drvca, kuglice spremamo u kutije brižno ih odlažući za dogodine. Kao savršen kraj obilježavanja svih datuma i običaja koje nosi ovo doba godine u Psihijatrijskoj bolnici Rab dogodilo se  gostovanje Udruge Za bolji svijet s glazbeno – scenskim nastupom. Za bolji svijet je neprofitna volonterska udruga utemeljena u Veroni (Italija) 1996. godine. Članica je udruge The Family International, a kao registrirana udruga u Republici Hrvatskoj djeluju već osam godina. Njeni članovi su obitelji i mladi ljudi iz različitih dijelova svijeta i cilj im je pomagati drugima da nađu vjeru, ljubav i nadu u svjetliju budućnost.

Rajna, Steve, Jeffrey, Pavel i drugi članovi Udruge naši su dugogodišnji  prijatelji koji nas razvesele svojim dolaskom dva do tri puta godišnje. Ovog su nam puta donijeli toplu priču što vraća u djetinjstvo, začinjenu iluzionističkim  trikovima, i vesele blagdanske zvuke. Iako ćemo uskoro pospremiti sjajne ukrase i baciti uvela drvca, s nama će ostati uvijek prisutna poruka koju Udruga Za bolji svijet ima za svoj moto - Svima je potrebna ljubav!


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam