NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Humanitarna akcija u sklopu Rijeke psihologije 2013.

22.2.2013

Rijeka psihologije osim promocije struke, ima i humanitarni karakterpromotivnih predmeta prikupljaju se sredstva koja se svake godine doniraju uhumanitarne svrhe. Ove godine prikupljena sredstva bit će donirana Odjelu zaneurokognitivnu rehabilitaciju Psihijatrijske bolnice Rab.
U humanitarnu akciju možete se uključiti kupovinom antistress loptica i šalica s logotipom Rijeke psihologije te bedževa s različitim zanimljivostima iz psihologije na prodajno-promotivnom štandu koji će biti postavljen od 18. do 24. veljače 2013. od 10 do 17 sati na Korzu ispred Radio Rijeke. Na štandu će studenti psihologije prezentirati brojne zanimljivosti iz područja psihologije. Promotivni materijali prodavat će se i na nekim mjestima održavanja programskih aktivnosti.

Osim kroz kupnju promotivnih predmeta, u ovu humanitarnu akciju možete se uključiti i uplatom izravno na žiro-račun 2360000-1101536455 s pozivom na broj 70505505759-06, uz svrhu uplatehumanitarna akcija .  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam