NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Koncert za bolesnike

25.11.2009

Nema ništa ljepše za zdravstvene radnike nego vidjeti punu dvoranu zadovoljnih lica naših bolesnika, rekla je ravnateljica PB Rab  Vesna Šendula-Jengić, čestitavši bolesnicima i djelatnicima bolnice Dan mentalnog zdravlja. Zadovoljstvo pacijenata izazvao je koncert koji je za njih izveo  bolnički muzički sastav „Psiholavanda bend“. Izvrsnom svirkom bend je oduševio sve prisutne.
Članove benda okupio je dr. Branko Đorđević koji ima bogato glazbeno iskustvo. Za bolesnike PB Rab svirali su i pjevali vrsni glazbenici trenutno na liječenju u našoj ustanovi i djelatnici  bolnice  dr. Branko Đorđević i Branka Matušan.
Glavna sestra bolnice Štefica Deželjin zahvalila se svim bolesnicima koji ulažu velik trud u uređenje okoliša i prostora bolnice, zahvaljujući čemu se možemo pohvaliti prekrasnim bolničkim parkom i uređenim prostorima u kojima se boravi.   


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam