NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika

15.9.2023

Na području Grada Raba Županijska specijalna bolnica Insula drugu godinu zaredom provodi hvalevrijedan program „Mobilni im za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika".  Osobe starije životne dobi, slabe pokretljivosti, s invaliditetom te osobe koje zbog drugih objektivnih poteškoća nisu u mogućnosti u Bolnici koristiti usluge neophodne za očuvanje i povratak zdravlja, zahvaljujući ovom programu sada ih mogu ostvariti u vlastitome domu. Na ovaj način građanima se pruža zdravstvena usluga iznad standarda, odnosno olakšava im se pristup zdravstvenim uslugama za kojima, s obzirom na starosnu strukturu stanovništva, postoji sve veća potreba. Putem programa Javnih potreba, program sufinancira Grad Rab.
 
Zdravstvene usluge koje multiprofesionalni Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju pruža u domovima korisnika moguće je ostvariti na način da se obratite liječniku obiteljske medicine koji će Vam pružiti detaljnije informacije. Prijave potencijalnih korisnika bit će razmotrene, o čemu će kandidati pravovremeno biti obaviješteni.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam