NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika

26.2.2024

Treću godinu zaredom Županijska specijalna bolnica Insula nastavlja s provođenjem projekta  „Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika", sufinanciranog iz programa Javnih potreba Grada Raba.  
Zahvaljujući ovom projektu osobe s invaliditetom, starije životne dobi i slabe pokretljivosti, kao i osobe koje iz drugih objektivnih razloga nisu u mogućnosti dolaziti u bolnicu na rehabilitaciju, usluge neophodne za  očuvanje i povratak zdravlja mogu ostvariti u vlastitome domu. Na ovaj način građanima se pruža zdravstvena usluga iznad standarda koja je sve potrebnija s obzirom na starosnu strukturu stanovništva.  
 
Osobe s prebivalištem/boravištem na području Grada Raba s indikacijama specijaliste (fizijatar, neurolog ili dr.) mogu se obratiti liječniku obiteljske medicine koji će ih detaljnije uputiti o načinu ostvarivanja prava na rehabilitaciju u vlastitome domu. Prijave potencijalnih korisnika bit će razmotrene, o čemu će kandidati pravovremeno biti obaviješteni.  


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam