NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Najava događanja 1. rujna: Otvorenje Senzornog kabineta povodom obilježavanja 66 godina rada Psihijatrijske bolnice Rab

31.8.2021

Povodom obilježavanja 66. godina postojanja i djelovanja Psihijatrijske bolnice Rab, dana 1. rujna 2021. godine župan Primorsko-goranske županije, g. Zlatko Komadina, u ime vlasnika i osnivača, svečano će otvoriti Senzorni kabinet - vrijedan dodatak terapijskoj ponudi ove zdravstvene ustanove.
 
Psihijatrijska bolnica Rab kontinuirano razvija i poboljšava terapijske modele s ciljem da, uz personaliziran pristup i liječenje, poveća raznovrsnost terapijskih pristupa i kvalitetu programa liječenja te svojim pacijentima omogući i bolju kvalitetu života. Posljednji dodatak terapijskoj ponudi jest Senzorni kabinet - posebno dizajniran prostor namijenjen multisenzornoj stimulaciji koji pruža sigurno, stimulativno okruženje za učenje, relaksaciju i terapiju. Psihijatrijska bolnica Rab je po mnogim inovativnim terapijskim pristupima, pa tako i ovom, prva psihijatrijska bolnica u Hrvatskoj.  
 
Program započinje u 11:00 sati svečanim otvorenjem, u 13:00 sati održat će se stručni skup pod nazivom Osjeti i osjećaji - multisenzorno okruženje u psihijatriji i neurologiji, a od 14:30 sati započinje predstavljanje rada i usluga koje nudi PB Rab za javnost. Detaljni program događanja naći ćete ovdje.
 
Otvaranje senzornog kabineta kao i predstavljanje za javnost, putem kojeg će građani moći doznati više o samome senzornom kabinetu, njegovoj namjeni i terapijskom učinku, kao i drugim uslugama Bolnice, moći ćete pratiti uživo putem naše Faceboook stranice (https://www.facebook.com/bolnicarab).


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam