NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

NATJEČAJ za dizajn logotipa, vizualnog identiteta i knjige grafičkih standarda Psihijatrijske bolnice Rab

30.3.2021

Psihijatrijska bolnica Rab poziva sve pravne i fizičke osobe - autore i kreativne timove da se prijave na natječaj za dizajn logotipa, vizualnog identiteta i knjige grafičkih standarda Psihijatrijske bolnice Rab. 
Kao nagrada za odabrani natječajni rad predviđen je iznos od 15.000 kuna bruto.
Rok za predaju Natječajnog rada (opširnije pod točkom 7.a Općih uvjeta) je 15. travnja 2021. godine. 
Rok za predaju vizualnog identiteta i knjige standarda (opširnije pod točkom 7.b Općih uvjeta) je osam (8) radnih dana od objave rezultata.


Cjeloviti tekst natječaja i natječajna dokumentacija nalazi se u ispod priloženim dokumentima.
 
 
OBAVIJEST O PRODULJENJU ROKA ZA OBJAVU REZULTATA - na Javni natječaj za izradu logotipa, vizualnog identiteta i knjige grafičkih standarda Psihijatrijske bolnice Rab prijavila su se 134 kreativna tima/pojedinca s više od 250 natječajnih radova. S obzirom na neočekivano velik odaziv te značajno povećan opseg posla vezano uz evaluaciju pristiglih prijava, rok za objavu rezultata se pomiče s 26. travnja na 3. svibnja 2021. godine. Hvala na razumijevanju. 


Opći uvjeti i opis zadatka
Obrazac 1
Obrazac 2
 
 

(plakat .pdf)
 
 


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam