NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Obavijest – liste čekanja

25.3.2024

Cijenjene korisnike Poliklinike Insula obavještavamo da za većinu naših usluga nema duljih lista čekanja. Termin se u pravilu dobiva unutar tjedan dana, dok se za pojedine usluge čeka do mjesec dana (npr. polisomnografija).
 
Također, obavještavamo korisnike da naša Ambulanata za logopediju ponovno radi u punom radnom vremenu, a nedavno je otpočela s radom i Ambulanta za glavobolju. Uz psihijatra, fizijatra, internista i neurologa, u naš interdisciplinarni tim uključen je i subspecijalist dječje i adolescentne psihijatrije. Pored toga dostupne su ambulante suradnih medicinskih djelatnosti (logoped, psiholog, nutricionist) te usluge fizikalne terapije i rehabilitacije.
 
Kako bi sustav naručivanja učinkovitije funkcionirao, pacijente molimo da se pridržavaju termina u kojima su naručeni. U slučaju nemogućnosti dolaska, molimo ih da nas na vrijeme obavijeste kako bismo termin ustupili nekom drugom.
 
Hvala na povjerenju i suradnji!
 
Ravnateljica
prof. dr. sc. Vesna Šendula Jengić, prim. dr. med.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam