NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Obavijest o radu ambulante za fizikalnu terapiju

13.11.2020

Poštovani sugrađani, korisnici usluga Psihijatrijske bolnice Rab, ovime Vas obavještavamo da naša ustanova kao i do sada, uz bolničke, redovito pruža i usluge iz specijalnosti psihijatrije, neurologije, interne medicine i fizikalne medicine.
S obzirom na epidemiološku situaciju i povećanje broja aktivnih slučajeva Covid-19 i na našem otoku, nastavit ćemo i dalje pružati usluge uz dodatne preventivne mjere u suradnji i koordinaciji sa svim županijskim zdravstvenim ustanovama na otoku Rabu, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, Domom zdravlja Rab, Ustanovom za hitnu medicinsku pomoć Ispostava Rab kao i Stožerom civilne zaštite Grada Raba te resornim ministarstvom. 
Radi informiranja javnosti izvještavamo Vas da nas je 6.11.2020. g. epidemiološka služba Ispostava Rab obavijestila da je jedan pacijent koji je koristio usluge ambulantne fizikalne terapije razvio simptome Covid-19 te smo zbog preventivnih razloga privremeno obustavili rad fizikalne terapije. Svi djelatnici fizikalne terapije su testirani i nalazi su negativni, čime smo otklonili opasnost širenja unesene infekcije.
Nakon propisanog perioda samoizolacije zaposlenika naša fizikalna terapija nastavlja s radom od ponedjeljka 16. studenog prema dogovorenim terminima.
Molimo sugrađane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i striktno poštuju zakazano vrijeme pregleda i terapija. Molimo da ostanete odgovorni, zahvaljujemo na povjerenju i brizi za osobno zdravlje i zdravlje svih nas. 


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam