NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Obilje kolača za pacijente Bolnice

23.12.2014U zgradi Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju priređen je blagdanski domjenak za osobe koje se nalaze na liječenju u našoj Bolnici. Glavna medicinska sestra Bolnice Štefica Deželjin, bacc. med. techn.,  zaželjela je pacijentima sreću, zdravlje i što skoriji povratak kućama, te ih pozvala da se pogoste kavom, čajem i obiljem raznovrsnih ukusnih kolača. 
Za posebnu veliku pohvalu je trud pacijenata i nekoliko volontera koji su, pod vodstvom naših radnih terapeuta, nekoliko dana prije domjenka, u kuhinji Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju, marljivo spremali različite vrste kolača.
Bolnički bend u kojem sviraju naši pacijenti, izvedbom božićnih pjesama pridonio je stvaranju svečanog blagdanskog ugođaja.   
  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam