NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Obilježavanje Dana nutricionista i dijetetičara

6.3.2024

U cilju podizanja svijesti o važnosti pravilne prehrane i ulozi koju nutricionisti i dijetetičari imaju u promicanju zdravlja i prevenciji bolesti, druge srijede u ožujku obilježava se Dan nutricionista i dijetetičara.

Raznovrsnim aktivnostima pod vodstvom nutricionista, kuhara, radnih terapeuta i fizioterapeuta Županijska specijalna bolnica Insula ove će se godine 13. ožujka  uključiti u obilježavanje ovog međunarodnog dana.

 

Zainteresirani građani i djelatnici tako će u Poliklinici Insula moći besplatno izmjeriti sastav tijela i savjetovati se s nutricionistom te poslušati predavanje o ulozi prehrane u prevenciji i liječenju onkoloških bolesti.

 

Osobe na liječenju i rehabilitaciji u ŽSB Insula u program će biti uključene kroz radionice pripreme zdravih međuobroka, izradu edukativnog plakata o prehrambenim navikama te vježbe u novouređenom Street parku Gymnasium. Pacijentima će uz to biti pružena mogućnost odabira između dva ponuđena zdrava menija za doručak, ručak i večeru.

 

Ovaj program osmišljen je kako bi se doprinijelo podizanju svijesti o važnosti zdrave prehrane i redovite tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja i dobrobiti.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam