NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Obilježili smo Svjetski dan bolesnika

13.2.2012

Originalan i maštovit glazbeno – scenski program koji su povodom Svjetskog dana bolesnika  osmislili i izveli  pacijenti uz pomoć radnih terapeuta naše Bolnice, oduševio je mnogobrojnu publiku okupljenu u dvorani Upravne zgrade.  Zabavan i šarolik program sastojao se od recitacija, pjevanja, sviranja i glume.
Obilježavanju Svjetskog dana bolesnika, osim osoba na liječenju  i djelatnika bolnice, prisustvovali su članovi Udruge ULIKS, predstavnici crkve, osnovne i srednje škole. Po deseti puta, povodom Dana bolesnika, održana je likovna radionica u kojoj zajednički stvaraju članovi Udruge ULIKS, osobe koje se u Bolnici nalaze na liječenju i naši likovni terapeuti. Svi radovi koji nastaju na likovnim radionicama krase odjele Bolnice, čineći prostre plemenitijima i ugodnima za boravak i liječenje.  Ove godine tema likovnih radova bila je „Ljubav“.
-Ljubav želimo svima Vama i što skorije ozdravljenje. Želimo partnerski odnos u kojem smo tu za Vas kada Vam je potrebno. Danas je sasvim poseban dan koji je počeo sa sasvim posebnim programom. Želim odati duboku zahvalnost i poštovanje ovome što ste danas napravili. Najljepši je to dar onima koji rade s Vama i za Vas, istakla je ravnateljica Bolnice doc.dr.sc. Vesna Šendula-Jengić, čestitajući pacijentima i djelatnicima Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju na izvrsnom programu.                                    
Dan bolesnika čestitao je bolesnicima i svima koji se potrebitima bave i pružaju pomoć provikar Anton Depikolozvane
Glavna medicinska sestra bolnice VMS Štefica Deželjin,osobama koje se liječe u našoj Bolnici poželjela je što skoriji povratak kućama, poručivši im da je osoblje Bolnici uvijek tu za njih, spremno pružiti pomoć u bilo kojem trenutku.     Proslava je nastavljena na Odsjeku za integrativnu rehabilitaciju gdje je za bolesnike priređen domjenak uz muziku i ples.  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam