NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Odjel za medicinsku dijagnostiku (LAB, RTG, EEG, EKG, UTZ)

1.3.2016


Odjel za medicinsku dijagnostiku opremljen je modernim dijagnostičkim aparatima koji su na raspolaganju našim bolesnicima, kao i stanovnicima cijeloga otoka Raba i šire. 

Na raspolaganju su RTG kabinet s digitalnim RTG uređajem, suvremeno opremljen medicinski laboratorij, laboratorij za evaluaciju svih neorganskih poremećaja spavanja (polisomnografija), logopedska ambulanta, specijalistička neurološka ambulanta, internistička ambulanta, ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te bolnička ljekarna

U sklopu neurološke ambulante djeluje neurofiziološki kabinet za EEG snimanja, evocirane potencijale i polisomnografiju.
U sklopu internističke dijagnostike na raspolaganju imamo ultrazvučnu dijagnostiku, EKG, ergometriju , holter EKG i holter tlaka (KMAT).


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam