NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Odjel za medicinsku dijagnostiku (LAB, RTG, EEG, EKG, UTZ)

1.3.2016

Glavna sestra odjela

Josipa Debelić Plješa, bacc. med. techn.Odjel za medicinsku dijagnostiku opremljen je modernim dijagnostičkim aparatima koji su na raspolaganju našim bolesnicima, kao i stanovnicima cijeloga otoka Raba i šire. 

Na raspolaganju su RTG kabinet s digitalnim RTG uređajem, suvremeno opremljen medicinski laboratorij, laboratorij za evaluaciju svih neorganskih poremećaja spavanja (polisomnografija), logopedska ambulanta, specijalistička neurološka ambulanta, internistička ambulanta, ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te bolnička ljekarna

U sklopu neurološke ambulante djeluje neurofiziološki kabinet za EEG snimanja, evocirane potencijale i polisomnografiju.
U sklopu internističke dijagnostike na raspolaganju imamo ultrazvučnu dijagnostiku, EKG, ergometriju , holter EKG i holter tlaka (KMAT).


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam