NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Osposobljavanje terapeuta za rad s glinom

1.10.2023

Zahvaljujući nedavno uspostavljenoj suradnji s Centrom za kulturu Lopar, Županijskoj specijalnoj bolnici Insula i Udruzi za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama na korištenje su ustupljena lončarska kola i peć za keramiku.
 
S ciljem edukacije radnih i drugih terapeuta, od 25. do 28. rujna u Bolnici je održan početni tečaj keramike pod stručnim vodstvom umjetnice Dijane Lukić iz Likovnog centra LiCe. Polaznici tečaja stekli su teorijska znanja i praktične vještine povezane uz proces pripreme i oblikovanja gline rukom i lončarskim kolom te njeno ukrašavanje, glaziranje i pečenje.
 
Ovim putem od srca zahvaljujemo voditeljici Dijani Lukić na nesebičnom prenošenju znanja, strpljenu i susretljivosti. Isto tako, veliku zahvalu upućujemo gđi. Albini Andreškić koja nam je omogućila ovu edukaciju zahvaljujući kojoj su naši terapeuti osposobljeni za rad u još jednom mediju velikog terapijskog potencijala.


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam