NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Otvorenje dormitorija

24.11.2011

Dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Alan Šustić otvorio je danas u Psihijatrijskoj bolnici Rab novouređeni dormitorij veličine 50ak m2, koji raspolaže s kuhinjom i dnevnim boravkom, dva sanitarna čvora i dvije sobe s po dva osnovna i dva pomoćna kreveta tako da u dormitoriju može boraviti ukupno osam do deset osoba. Dormitorij će služiti za boravak studenata u periodu nastave te gostiju pri stručnim ili edukacijskim posjetima ovoj bolnici, inače nastavnoj bazi Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku.

Uz profesora Šustića, kao voditelja i predstavnika naše matične akademske ustanove, bolnicu je ovom prigodom posjetila i predsjednica Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Rab, dr. Vedrana Fržop. Prije samoga otvorenja, prisutne je pozdravila doc. dr. sc. Vesna Šendula-Jengić, ravnateljica bolnice, koja je predstavila rad i razvitak bolnice u posljednjih desetak godina. Profesor Šustić je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom bolnice i Medicinskog fakulteta te je najavio nove potencijale u tom smjeru. Dr. Fržop se u svom pozdravu također osvrnula na promjene i brzi razvoj bolnice, što je u kontekstu ekonomskih i infrastrukturnih uvjeta.

Nakon otvorenja dormitorija prisutni su posjetili božićnu izložbu na Odsjeku za integrativnu rehabilitaciju.


       
 

 
  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam