NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Otvorenje uskršnje izložbe Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama

31.3.2023

U ponedjeljak 3. travnja 2023. u 10:00 sati će biti otvorena tradicionalna izložba uskršnjih ukrasa Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama.
 
Ukrasne predmete izradile su kreativne osobe koje se trenutno nalaze na liječenju u Županijskoj specijalnoj bolnici Insula, u okviru kreativnih radionica radno-okupacione terapije uz stalnu podršku radnih terapeuta.
 
Svi su pozvani da kupnjom uskršnjih motiva i ukrasa učine ovaj Uskrs i predstojeće blagdane toplima i vedrima, da razvesele svoje najbliže te da podrže rad vrijednih volontera Udruge.
 
Radovi će biti izloženi u foajeu Poliklinike Insula, a kupiti ih se može tokom radnog vremena Poliklinike (radnim danom od 8-16 sati, utorkom od 8-18 sati).
 
Katalog radova pronaći ćete ovdje: GALERIJA


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam