NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

PB RAB POZIVA VAS NA NESVAKIDAŠNJA PREDAVANJA

19.7.2014

U utorak, 22. srpnja 2014. u 14:00 sati u Psihijatrijskoj bolnici Rab prof. dr. Ante Simonić, bivši veleposlanik RH u Kini i bivši dekan Medicinskiog fakulteta u Rijeci i gđa. Rita Zhao, između ostalog novinarka, spisateljica,  predavačica, međunarodno poznata fotografkinja, održat će predavanja o čudesnoj zemlji Kini.
Predavanja su slijedećih naslova:
 
profesor Dr. Ante Simonić - “Kina kao susretište prošlosti, sadašnosti i budućnosti"
U ovom zanimljivom predavanju prikazati će se uz pomoć fotografija jedna od najstarijih ali i najmodernih zemalja u svijetu: Kina,. Profesor Ante Simonić radio je kao hrvatski veleposlanik u Kini pet godina tijekom kojih je stekao intersantna iskustva o Kini i kineskom narodu. Ovo predavanje će slušateljima pružiti niz važnih podataka i donijeti nove poticaje. 


Prof. Rita Zhao _ "Azija: pogled iz zraka, sa zemlje i ispod mora" 
Multimedijska prezentacija profesorice Rite Zhao, međunarodno poznate novinarke i umjetnice, će slikom i zvukom  približiti ljepotu i specifičnosti fascinantnih kultura azijskih zemalja.  Prof. Zhao će prikazati vlastite slike s kopna i iz mora.


Predavanja su namijenjena široj javnosti i održavat će se na hrvatskom i engleskom jeziku.

Oboje predavača donose u predavanja vlastita bogata iskustva i kreativnu prirodu. Da biste ih bolje upoznali, na poveznicama ispod možete vidjeti njihove životopise.
Više o prof. Anti Simoniću možete saznati ovdje.
Više o prof. Riti Zhao možete saznati ovdje.

Veselimo se vašem dolasku!


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam