NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Poseban glazbeni ugođaj na štandu Bolnice na Rabskoj fjeri

28.7.2014

Na  Rabskoj fjeri, najvećoj otočnoj  manifestaciji, tijekom koje se oživljava srednjovjekovni način života Raba, tradicionalno učestvuje i naša Bolnica. Tri dana Rab živi u srednjevjekovnom ozračju. Na kamenitim ulicama starog grada,  brojni sudionici odjeveni u srednjevjekovnu odjeću, nizom radionica posjetiteljima prikazuju kako se na Rabu u prošlosti živjelo, radilo, veselilo, slavilo. Prikazu davno minulih vremena pridonijela je  srednjovjekovna apoteka Udruge za rehabilitaciju i resocijalizaciju osoba s duševnim smetnjama koja djeluje pri Psihijatrijskoj bolnici Rab. Tijekom tri dana održavanja manifestacije, naši zaposlenici su prezentirali proizvode od lavande i drugog ljekovitog bilja i drugih prirodnih materijala, koje su izradili pacijenti Bolnice u okviru terapijskih aktivnosti Odsjeka za integrativnu rehabilitaciju. 
Prvog dana Fjere, na štandu Bolnice, vladao je poseban veseo i svečan ugođaj.  Našim zaposlenicima pridružila se gošća Raba gđa. Rita Zhao koja je oduševila brojne posjetitelje pjevanjem i svirkom na gitari. Nesvakidašnjem ugođaju pjesmom i svirkom pridonio je i jedan od naših pacijenata posebnog glazbenog talenta.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam