NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Posjet studenata medicine iz Indonezije

12.2.2015


U sklopu tzv. Twinning projekta - programa međukontinentalne razmjene studenata s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Psihijatrijsku bolnicu Rab, kao nastavnu bazu Medicinskog fakulteta Sveučiišta u Rijeci, posjetila je skupina studenata medicine s Universitas Indonesia, Jakarta, iz Indonezije u pratnji studenta radiološke tehnologije s Fakulteta zdravstvenih studija, Mateja Butigana.

U međukulturalnim susretima i razmjenama svi dobivaju. Tako nam je bilo zadovoljstvo pokazati našim gostima bolnicu i terapijski pristup, ali i čuti nešto o indonezijskom zdravstvenom sustavu. U razgledavanju nam je pomogao i prekrasan sunčani dan, a dodatno su nas razvedrile i lijepe poruke koje su studenti upisali u našu knjigu dojmova.
 

više slike možete pogledati OVDJE


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam