NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Poziv na hibridni tečaj stručnog usavršavanja “Suvremeni trendovi u liječenju bolesti ovisnosti”

8.12.2022

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Županijska specijalna bolnica u suradnji s partnerima organizira hibridni tečaj stručnog usavršavanja na koji vas srdačno pozivamo.
 
Na tečaju će kao predavači sudjelovati stručnjaci Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, Županijske specijalne bolnice Insula i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.
 
Tečaj je posebno namijenjen liječnicima specijalistima psihijatrije te medicinskim sestrama odnosno tehničarima, ali i svim drugim stručnjacima koji se bave prevencijom i liječenjem bolesti ovisnosti.
 
Prisustvo je omogućeno fizički i online putem platforme MS Teams, bit će bodovano putem nadležnih komora, a registracija sudionika je obvezna najkasnije do 14.12.2022.
 
REGISTRACIJA SUDIONIKA
 
PROGRAM
 
 


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam