NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Poziv na mini ljetnu školu

13.7.2022

Ususret 67. obljetnici postojanja, u znak pažnje i suradnje sa svim našim kolegama, učiteljima i suradnicima, Županijska specijalna bolnica Insula organizira mini ljetnu školu sa briljantnim predavačima na koju vas srdačno pozivamo.
U školi će kao predavači sudjelovati stručnjaci iz cijelog svijeta - SAD-a, Novog Zelanda, Ujedinjenog kraljevstva, Slovenije, Srbije i Hrvatske, a organizirat će se hibridno. Sva predavanja moći će se pratiti online, dio predavanja će biti dostupan i on-site, a radionicu će biti moguće pohađati samo on-site. Izlaganja će biti na hrvatskom ili engleskom jeziku.
Edukacija je posebno namijenjena liječnicima specijalistima psihijatrije, pedijatrije, ginekologije, obiteljske medicine, ali i svim zdravstvenim djelatnicima i suradnicima sa psihoterapijskom edukacijom. 
Školu smo organizirali na način da omogućimo svim zainteresiranima lakše usklađenje dnevnih aktivnosti sa programom, a prisustvo će biti bodovano putem nadležnih komora. 
 
Sudjelovanje u ljetnoj školi je besplatno, a registracija sudionika je obvezna.

Srdačno vas pozivamo da se prijavite i sudjelujete u našoj mini ljetnoj školi!

 

REGISTRACIJA SUDIONIKA
 
NAJAVA MINI LJETNE ŠKOLE
 
PROGRAM
 
PREDAVAČI


  



Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam