NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Predavanje o logoterapiji

19.9.2023

S radošću smo prihvatili prijedlog Hrvatske udruge za psihoterapiju – Logos za gostovanje u našoj zdravstvenoj ustanovi povodom LogoteRapskih dana koji su održani u sjećanje na našu sugrađanku dr. sc. Cvijetu Pahljina.
 
Predsjednica Udruge, gđa. Barbara Pahljina, dr. med., 15. rujna u Konferencijskoj dvorani održala je zanimljivo predavanje djelatnicima Bolnice, među kojima su neki educirani logoterapeuti. Svojim izlaganjem nastojala je dodatno približiti principe ove psihoterapijske škole koju je utemeljio poznati austrijski psihijatar Viktor Frankl, a temelji se na liječenju pomoću otkrivanja smisla u životu.
 
Dugi niz godina ŽSB Insula njeguje i razvija psihoterapijske kompetencije u radu s korisnicima usluga. Velik broj liječnika, medicinskih sestara/tehničara i zdravstvenih suradnika ujedno su certificirani psihoterapeuti iz različitih psihoterapijskih tehnika:  grupne i individualne dinamske terapije, gestalt terapije, realitetne terapije, integrativne terapije,  kibernetske terapije itd.   


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam