NARUČIVANJE   LISTE ČEKANJA

Predstava Udruge The Family – Za bolji svijet

26.7.2010

Članovi Udruge The Family – Za bolji svijet posjetili su našu Bolnicu i još jednom svojim nastupom razveselili i ganuli osobe koje se ovdje nalaze na liječenju.
Steven i Jeffrey izveli su šaroliku, veselu, razigranu ali i poučnu predstavu „Toni i prijatelji“ u dvorani Upravne zgrade. U svoj dinamičan i zabavan scenski nastup uključili su mnoge gledatelje.
Neprofitna volonterske Udruga za bolji svijet, čiji su članovi iz raznih zemalja, u Hrvatskoj djeluje već devetu godinu. Cilj Udruge je pomoći svim ljudima, a naročito bolesnima, starima i nemoćnima, da pronađu vjeru i ljubav.
Sretni smo i zahvalni što su članovi Udruge za bolji svijet naši dugogodišnji prijatelji koji nas redovno posjećuju i obogaćuju svojim plemenitim porukama i djelima.


  Ova stranica koristi anonimizirane kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja. Ostankom ili pritiskom "Prihvaćam" na ovoj stranici slažete se s Politikom o privatnosti i Postavkama kolačića koje možete pročitati ovdje: Politika privatnosti | Postavke kolačića Prihvaćam